Ultima ora
Publicat: miercuri, 15 martie 2017

5 idei de gustari delicioase sub 200 de calorii

Daca iti place sa rontai intre mese, avem o veste buna! Poti transforma usor acest obicei intr-unul echilibrat. Gustarile au rolul de a mentine un nivel constant al energiei si glicemiei, de a diminua senzatia de foame dintre mese, ceea ce ne va  face sa mancam mai putin la urmatoarea masa.

Mesele mai mici si mai dese ne accelereaza metabolismul si ne imbunatatesc digestia. Totusi nu este indicat sa ai mai mult de doua gustari intre mese, deoarece iti poate afecta procesul normal de digestie si orarul meselor, iar de cele mai multe ori acest obicei duce la un consum mai mare de calorii.

O gustare nu ar trebui sa reprezinte mai mult de 10% din necesarul caloric zilnic, acesta insemnand aproximativ 200 kcal.

Care sunt cele mai potrivite gustari de consumat intre mese?

Care sunt cele mai bune combinatii alimentare atunci cand alegem gustarile?

Aflati de pe site-ul traiestecugust.ro

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>