Ultima ora
Publicat: marți, 18 februarie 2014

Accident aviatic în Sudanul de Sud

Un avion de tip Hawker Siddeley 748, care transporta ajutoare umanitare pe ruta Rubkona – Bentiu și avea un echipaj compus din patru persoane, s-a prăbușit la aterizare, luni după-amiază.

Din informațiile preliminare obținute de la surse din Juba, capitala Sudanului de Sud, rezultă că aeronava a fost total distrusă, bunurile transportate fiind pierdute, că accidentul s-a soldat cu rănirea unor membri ai echipajului și rănirea celorlalți.

Avionul decolase de pe Juba International Airport.

Nu există informații cu privire la operatorul sau la proprietarul avionului și nu sunt cunoscute cauzele care au dus la producerea accidentului.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>