Ultima ora
Publicat: miercuri, 11 decembrie 2013

Activitatea Comisiei de revizuire a Constituţiei se reia pe 27 ianuarie 2014

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că membrilor Comisiei pentru revizuirea Constituţiei au primit propunerile Consiliului legislativ şi ale Comisiei de la Veneţia şi activitatea se va relua pe 27 ianuarie 2014, la ora 13.00.

„A avut loc, aşa cum aţi văzut, o şedinţă a Comisiei de revizuire a Constituţiei în care am distribuit, sintetizate, membrilor Comisiei care au fost prezenţi toate comentariile, observaţiile, propunerile pe care Consiliul legislativ le-a făcut la proiect şi pe care, de asemenea, reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, la întâlnirile intermediare, le-au făcut. (…) Am distribuit deci aceste texte şi am hotărât la nivelul Comisiei ca în data de 27 ianuarie 2014, la orele, 13.00, să ne reluăm activitatea cu discutarea acestor observaţii şi cu începerea demersului de finalizare a corpului de revizuire. Asta este tot”, a spus Antonescu, miercuri.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>