Ultima ora
Publicat: luni, 06 martie 2017

Adevărata casă

 Adevărata casă a unui om este sufletul celui drag pe care îl iubește, îl respectă, îl ocrotește și pe care îl apără de toți și de toate, chiar și de el însuși! Adevărata casă a unui om sunt ochii celui iubit care îl privesc cu dragoste, cu neliniște, cu căldură, uneori cu tristețe și, de cele mai multe ori, cu multa pasiune! Adevărata casă sunt brațele omului iubit, care îmbrățisează alt suflet atunci când el este fericit sau trist! Adevărata casă sunt vorbele duioase ale omului iubit, care vindecă sufletul, temerile, îndoielile și care liniștesc gândurile!

   Adevărata casă sunt discuțiile de suflet pe care un om le are cu cel iubit/cea iubită, discuții la ceas târziu în noapte sau devreme în zori, discuții care pot fi despre orice, oricum, dar care sunt ale lor, sunt discuții care îi unesc, îi fac să vibreze pe aceeași frecvență, îi fac să uite de ei, de timp, de oameni și de rutină, de dezamăgiri și de zboruri frânte! Adevărata casă a unui suflet este trupul sfânt al celui iubit/celei iubite, trup care îi încălzește gândurile, dorințele și trăirile, trup sfânt care îi învelește și ocrotește sufletul, uneori prea fericit și uneori prea chinuit de gânduri și obosit de viață! Adevărata casă a unui suflet este acolo unde se aude cel mai frumos sunet, acela al pasilor celui/celei drag/dragi care vine acasă! Adevărata fericire pe lumea aceasta este să ai o casă fericită, alături de omul iubit!

Alexandra Mihai,

Montreal, Canada

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>