Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 21 decembrie 2013

AGERPRES este prima agenție de presă din România care introduce instituția OMBUDSMAN

OMBUDSMAN-ul urmărește să întărească încrederea în Agenția Națională de Presă AGERPRES prin dialogul între aceasta si cetățeni, organizații, instituții, asociații etc. Ombudsman-ul din AGERPRES va obține rezultate echitabile la plângerile împotriva Agenției Naționale de Presă AGERPRES, încurajând transparența cât și jurnalismul de calitate.

Principiile promovate de Ombudsman-ul AGERPRES sunt:Integritatea, IndependențaObiectivitateaTransparența șiComunicarea. Acesta își va desfășura activitatea fără a se lăsa influențat de interese, scopuri sau acțiuni ce contravin legislației și deontologiei profesionale.
Persoanele care doresc să se adreseze instituției OMBUDSMAN pot completa formularul online, prezent pe site-ul http://www.agerpres.ro/.
Despre AGERPRES
Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi sursa principală de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă resursă de știri despre România, în exterior, ajutând astfel la crearea unei imagini naționale pozitive. În ultimii 90 de ani, agenția a avut o transmisie live neîntreruptă de știri și informație. Între serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia.
Pentru mai multe informații:
Biroul Comunicare şi Relații Publice 
Biroul OMBUDSMAN
SursaAGERPRES Foto: AGERPRES

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>