Ultima ora
Publicat: miercuri, 04 decembrie 2013

Alegeri locale în Delhi, India

Locuitorii din Delhi își votează miercuri noua adunare provincială, sufragiul fiind considerat drept un test deosebit de important pentru alegerile generale de anul viitor.

măsurile de securitate au fost sporite la toate secțiile de votare din oraș miercuri, pentru a preîntâmina acte de violență și pentru a se asigura că procesul electoral decurge în mod normal, ținând cont de faptul că se mizează pe o mare prezență la vot.

Partidul Congresului, aflat la putere, se confruntă cu Partidul Bharatiya Janata și cu Partidul Aam Aadmi în lupta pentru a se menține la putere în Delhi.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>