Ultima ora
Publicat: luni, 30 decembrie 2013

ANM: Urmează două săptămâni fără zăpadă

Conform informațiilor furnizate, cu titlul de prognoză, de Administrația Națională de Meteorologie, vremea de Revelion și în următoarele două săptămâni va fi mai caldă decât media anuală a perioadei iar precipitațiilor vor fi cvasiabsente. Nu va ninge nici în zonele montane, drept pentru care schiorii și pasionații sporturilor albe vor trăi o perioadă de secetă. Secetă va fi nu doar în privința săniușului, ci și în privința anului agricol, solul înregistrând deja rezerve minime de apă. Temperaturile vor fi în general pozitive, rareori ajungând la limita înghețului. Bucureștenii nu vor avea zăpadă nici de Revelion așa cum n-au avut nici în zilele de Crăciun.

Detalii AICI.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>