Ultima ora
Publicat: joi, 06 februarie 2014

Antonescu: Nu există niciun fel de bătălie sau agitație în interiorul PNL

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că în interiorul partidului său nu există niciun fel de bătălie sau agitație, așa cum s-a vehiculat în presă.

”Văd o agitație jurnalistică fără precedent pe care nu pot să o înțeleg. În PNL nu e niciun fel de bătălie, nu e niciun fel de agitație, de conflict. PNL, ca și celelalte partide, se organizează la începutul unui an important”, a declarat Antonescu.

”Va avea loc o ședință la care se va discuta foarte multe lucruri: perspectivele și obiectivele partidului și funcțiile fiecărui membru. Toată lumea în PNL are aceleași obiective și program,
suntem o echipă care are anumiți reprezentanți în Guvern, o anumită pondere în Parlament. Se vor lua decizii mâine (n.r. vineri), precum succesorul domnului Stroe la MAI. Deciziile vor fi transmise premierului”, a completat liderul liberal.

Cât despre o posibilă apropiere de PDL, Crin Antonescu a catalogat-o drept ”o glumă”.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>