Ultima ora
Publicat: miercuri, 15 ianuarie 2014

Antonescu: NU MĂ MAI TEM de Departamentul de Stat al SUA

Președintele PNL Crin Antonescu a afirmat marți seară, într-o emisiune la Realitatea TV că nu se mai teme de Departamentul de Stat al SUA în competiția prezidențială. Întrebat de care candidat se teme mai mult în alegerile prezidențiale, Antonescu a replicat: „Trebuie să precizez că nu mă mai tem de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii”. Ulterior, liderul liberal a evitat să dea un răspuns cu privire la contracandidați, arătând doar că urmează o competiție prezidențială în care toți au șansa lor. „Fără nicio ipocrizie, nu desconsider pe nimeni. Orice candidat are șansa sa, se pot face evaluări (…) dar competiția, după părerea mea, e deschisă. Cred sincer acest lucru. Chiar dacă vom avea lucrurile în USL și ne vor merge așa cum vrem, chiar dacă va fi guvernarea mai bună decât în 2013, competiția nu va fi o formalitate nici pentru candidatul USL. Nu va fi o formalitate pentru că românii din punct de vedere politic sunt destul de imaginativ. Multor români le place de fapt politica în secret, declară că s-au săturat că nu mai vor, dar se uită mai mult decât occidentalii la politică. Fac pasiuni, votează pe cum le place o vorbă mai mult decât pe cât îi afectează o taxă. Și nu le plac jocurile dinainte făcute și este mica lor sărbătoare, alegerile prezidențiale. De aceea, dacă n-au un candidat, oamenii îl caută. Ideea că e o competiție dinainte jucată și că oricum ar fi iese ăla sau iese ăla, nu le e dragă și nu mi-e nici mie”, a declarat Crin Antonescu.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>