Ultima ora
Publicat: miercuri, 12 februarie 2014

Antonescu: Nu sunt prieten cu Traian Băsescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, spune că nu este prieten cu președintele Traian Băsescu şi că nici relația sa cu premierul Victor Ponta nu mai este una de prietenie.

„Victor Ponta tocmai spunea că sunt prieten cu altcineva și eram bulversat, care prieten? Nu sunt prieten cu Traian Băsescu. Nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta. Cu Victor Ponta sunt însă asociat politic, în văzul întregii lumi și am toată hotărârea să fac tot ce se poate ca să ducem la capăt această alianță. (…) Sub dictarea vocii prezidențiale care din motive strict propagandistice, cam ieftine dar de succes, poveștile cu Vântu, cu Voiculescu, cu Patriciu, USL a fost plasat cu forța, absolut aberant, sub egida d-lui Dan Voiculescu, domn Dan Voiculescu care a avut un rol restrâns și aș spune destul de marginal, fără a dori să jignesc pe cineva, în constituirea acestei uniuni, care înseamnă PNL plus PSD și asociații”, a spus președintele PNL, marți seară, într-o emisiune la Realitatea Tv.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>