Ultima ora
Publicat: marți, 18 februarie 2014

Antonescu: Ponta vrea PNL la guvernare în poziţie de semivasalitate

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că premierul Victor Ponta vrea să ţină PNL la guvernare într-o poziţie „poziţie marginală, dependentă sau, aşa, de semivasalitate”.

„Mai grav, domnul Ponta, nu fac proces de intenţie, vorbesc de un sentiment că vrea să ţină PNL la guvernare, dar într-o poziţie marginală, dependentă sau, aşa, de semivasalitate. Asta nu este acceptabil pentru PNL”, a declarat Antonescu, într-o emisiune a postului B1 Tv.

Antonescu spune că premierului „i-a displăcut profund ideea” că PNL a vrut remaniere.
„Cred că domnul Ponta ştie foarte bine că noi nu ne jucăm aşa cu ministerele, ştie că nu ar accepta Klaus Iohannis să se ducă la Finanţe, blocând de fapt demersul normal care se putea face şi astăzi, să mergem în Parlament şi să fie ministru de Interne şi vicepremier”, a spus Antonescu.

Antonescu a explicat că este uimit de uşurinţa cu care Ponta îi oferă Iohannis postul de ministru de Finanţe, având în vedere că nu este economist şi nici finanţist, deci „nu are ce să caute la Ministerul de Finanţe”.

„Deci uşurinţa cu care domnul Ponta ar da domnului Iohannis Ministerul de Finanţe mă surprinde”, a arătat Antonescu.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>