Published On: joi, Feb 27th, 2014

Antonescu: Sunt convins că nu există pericolul unei sciziuni a PNL

Share This
Tags

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că partidul pe care l-a anunțat Călin Popescu-Tăriceanu, PRL, ar putea fi un USD reformator, dar nu un USL.

”Acest partid pe care îl va forma Tăriceanu ar putea fi, în USD, pe lângă PC. Așa cum era PC pe lângă PNL. Ar fi un USD reformator, dar nu un USL. (…) Știam de foarte multă vreme că, în momentul în care PNL are un culoar și își asumă un rol major, vom avea din toată părțile toate obstrucțiile posibile. PNL nu este în acest moment un adversar doar pentru Ponta, PSD și asociații, va fi la fel de lovit și de domnul Băsescu și de asociații săi”, a declarat, joi, Crin Antonescu.

Întrebat despre o posibilă sciziune a PNL, Antonescu a spus: ”Sunt convins că nu există pericolul unei sciziuni. Da, pot fi câțiva parlamentari la un total de 150. Mereu este posibil să se întâmple așa ceva”.

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to mobile version