Ultima ora
Publicat: luni, 17 februarie 2014

Antonescu : Traian Băsescu a fost şi va rămâne inamicul liberalilor

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că Traian Băsescu a fost şi va rămâne inamicul liberalilor, deoarece a acţionat constant împotriva democraţiei, precizând că şeful statului nu are calitatea de a spune că Tăriceanu, Quintus sau Stroe sunt de stânga. “Traian Băsescu a devenit şi este inamicul PNL, este atenţie, pentru că a devenit şi a acţionat în repetate rânduri pe parcursul mandatelor sale ca inamic al democraţiei. Acesta este motivul, şi atâta vreme cât Traian Băsescu în repetate rânduri (…) a acţionat în fond împotriva principiilor democratice, a acţionat în fond împotriva separării puterilor în stat, a acţionat în mod populist şi demagogic fapt care a afectat grav funcţionarea instituţiilor politice din România, pentru PNL a fost şi va rămâne un inamic”, a declarat Antonescu, potrivit realitatea.net. Liderul PNL a admis faptul că în PNL au existat păreri divergente şi există şi în prezent. “Eu pot să nu mă înţeleg nici cu domnul Tăriceanu, nici cu domnul Stroe uneori, nici cu domnul Quintus uneori, dar nu am să accept niciodată – şi o spun în calitate de preşedintele al PNL, adică în calitate de om care nu am făcut niciodată parte din Internaţionala Socialistă şi nu o să fac – Traian Băsescu nu e nici pe departe calificat să spună cine e de drepta şi cine nu e de dreapta. Nu are niciun fel de temei politic, moral, să spună inclusiv despre Quintus, Tăriceanu sau Stroe, că sunt de stânga”, a afirmat preşedintele PNL. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1Tv, că liderii PNL Călin Popescu Tăriceanu şi Radu Stroe sunt de stânga, menţionând că Mircea Ionescu Quintus “s-ar fi pupat oricând pe gură cu Ion Iliescu” mai degrabă decât cu Petre Roman.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>