Ultima ora
Publicat: miercuri, 11 septembrie 2013

Apple a lansat noile modele iPhone 5S și iPhone 5C

Apple a lansat marţi noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, care vor înlocui telefonul iPhone 5. Compania a îmbunătăţit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5. În plus, iPhone 5S va putea realiza clipuri în slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secundă, transmite Daily Mail.

Cea mai mare noutate este faptul că iPhone 5S va avea un cititor de amprente, intitulat Touch ID. Cititorul de amprente scanează la 360 de grade și este integrat în butonul de Home, înclocuind tradiționalul cod de securitate. De asemenea, cititorul de amprente va putea înlocui parola contului de App Store.

IPhone 5S va fi disponibil în culorile negru, alb şi şampanie, o nuanţă de auriu.

Apple a lansat și varianta ieftină, IPhone 5C, care va avea un ecran de 4 inci, un cip de tipul A6 şi o cameră posterioară, la fel ca iPhone 5. Varianta de iPhone 5C 16 GB va costa 99 de dolari cu abonament în Statele Unite, cu 100 de dolari mai puţin decât o variantă similară de iPhone 5.

Telefonul iPhone 5C va fi în culorile verde, gri, zuriu, roz şi galben şi va avea o carcasă de policarbonat.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>