Ultima ora
Publicat: luni, 02 decembrie 2013

Armata israeliană răspunde tirurilor siriene pe Vârfurile Golan

S-a deschis focul asupra militarilor israelieni aflaţi pe Vârfurile Golan, iar aceştia au răspuns tirurilor venind din Siria, luni, se arată într-un comunicat al armatei israeliene.

„S-au înregistrat tiruri de armă, venind din Siria, în direcţia militarilor din cadrul Forţelor de Apărare Israeliene pe Vărfurile Golan”, se precizează într-o declaraţie a armatei israeliene.

„Forţele israeliene au răspuns ameninţării şi reuşita a fost confirmată”, a precizat o sursă militară israeliană, adăugând că scurtul schimb de focuri a avut loc la punctul de trecere a frontierei de la Quneitra. Militarii israelieni au declarat că un soldat sirian a deschis focul asupra lor. Cu câteva ore mai devreme, un obuz sirian de mortieră a explodat în satul druz Majdal Shams, de pe Vârfurile Golan.

Niciunul dintre cele două incidente nu s-a soldat cu victime în rândul israelienilor.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>