Ultima ora
Publicat: marți, 24 octombrie 2017

Au fost dezafectate adăposturile improvizate pe Șoseaua Grozăvești

Săptămâna trecută, polițiștii locali Sector 6 care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au sesizat că pe un teren viran situat pe Șoseaua Grozăvești şi-au improvizat adăposturi oameni ai străzii.

Pe lângă faptul că aceștia perturbau ordinea şi liniştea publică și produceau disconfortul cetățenilor, în zona menționată erau depozitate și mari cantităţi de deşeuri.

Astfel, Poliţia Locală Sector 6, în colaborare cu reprezentanți ai Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, ai SC Urban SA și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a adăposturilor în cauză.

În momentul intervenției, la faţa locului a fost găsită şi identificată o femeie în vârstă de 32 ani care a fost luată în evidențele inspectorilor DGASPC Sector 6. Aceasta, însă, a refuzat deplasarea către unul din centrele de asistență socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona precizată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru a menţine un climat civilizat.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>