Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Au fost dezafectate adăposturile improvizate pe Șoseaua Grozăvești

Publicat: marți, 24 octombrie 2017

Săptămâna trecută, polițiștii locali Sector 6 care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au sesizat că pe un teren viran situat pe Șoseaua Grozăvești şi-au improvizat adăposturi oameni ai străzii.

Pe lângă faptul că aceștia perturbau ordinea şi liniştea publică și produceau disconfortul cetățenilor, în zona menționată erau depozitate și mari cantităţi de deşeuri.

Astfel, Poliţia Locală Sector 6, în colaborare cu reprezentanți ai Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, ai SC Urban SA și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a adăposturilor în cauză.

În momentul intervenției, la faţa locului a fost găsită şi identificată o femeie în vârstă de 32 ani care a fost luată în evidențele inspectorilor DGASPC Sector 6. Aceasta, însă, a refuzat deplasarea către unul din centrele de asistență socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona precizată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru a menţine un climat civilizat.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=86899

Publicat de la data oct. 24 2017. Categorii BUCURESTI.

Zona comentariilor

Text To Speech

Meteo în țară

13 decembrie 2018, 23:29
 

N
Ceaţă
-3°C
0 km/h
Perceput de temperatură: -2°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:43
Apus: 16:36
Prognoza 14 decembrie 2018
Zi
 

NE
Noros
3°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

ENE
Rafale
-1°C
Vânt: 14 km/h ENE
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 13-12-2018 Ora : 17 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 17:45 si 20:00 In zona : Județul Arad: Nădlac, Secusigiu, Semlac, Șeitin, Peregu Mare;Județul Bihor: Oradea, Salonta, Săcueni, Valea lui Mihai, Sânmartin, Tileagd, Tinca, Diosig, Oșorhei, Brusturi, Nojorid, Ceica, Șimian, Sălard, Holod, Biharia, Sântandrei, Chișlaz, Ineu, Sârbi, Hidișelu de […]
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 13-12-2018 Ora : 17 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 17:45 si 22:00 In zona : Județul Argeş: Costești, Buzoești, Leordeni, Ungheni, Suseni, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Negrași, Mozăceni, Oarja, Teiu;Județul Dâmboviţa: Găești, Titu, Potlogi, Corbii Mari, Dragodana, Răcari, Petrești, Lungulețu, Mătăsaru, Gura Șuții, Ciocănești, Odobești, Tărtășești, Braniștea, Uliești, […]

Loto

Horoscop

  • 160.697 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team