Ultima ora
Publicat: vineri, 17 martie 2017

Autostrada Soarelui, in reparatii

Cea mai circulata autostrada din Romania pe perioada de vara, soseaua la patru benzi care leaga Capitala de Marea Neagra, a intrat in reparatii. Specialisti in infrastructura ne-au explicat ca o portiune din Autostrada Soarelui trebuie reconstruita. „Autostrada Soarelui, intre km 12 si 36, tronsonul Bucuresti-Fundulea, este construita din beton. In fiecare primavara se cheltuiesc sute de mii de euro pentru gropile de pe portiunea de autostrada Bucuresti-Fundulea. Cei aproximativ 24 km de autostrada intra intr-un program de lucrari de intretinere curenta pe timp de vara. Portiunea de autostrada betonata trebuie reconstruita. Ar trebui scos betonul intre km 12 si 36 de pe autostrada Soarelui”, ne-au explicat specialistii in infrastructura.

Detalii pe site-ul Capital.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>