Ultima ora
Publicat: duminică, 15 decembrie 2013

Bătălia pentru CFR Marfă se reia la începutul anului viitor

Consultantul pentru privatizarea companiei CFR Marfă ar putea fi selectat până la finele lunii februarie 2014, a anunțat ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu.

‘Ar fi de preferat ca acest consultant să aibă pe de o parte o experiență dovedită în transporturi. Din punctul meu de vedere, consultantul ar trebui să fie un consultant de nivel internațional, un jucător mare, să aibă experiență în transporturi, să aibă experiență în astfel de tranzacții, privatizări, achiziții și acest consultant, în afară de faptul că trebuie să creeze această poveste a companiei în așa fel încât să poată fi vândută cât mai bine și să putem obține un preț cât mai bun, aș vrea ca acest consultant să fie și un consultant care să poată să vină cu soluții pentru rentabilizarea, restructurarea companiei, împreună cu managementul privat, în așa fel încât compania, atunci când va fi privatizată, să arate altfel, măcar să nu mai fie pe pierdere’, a declarat ministrul Transporturilor, într-o emisiune difuzată duminică de Pro TV.

Ce alte declaraţii a mai făcut ministrul Transporturilor, aflaţi de AICI.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>