Ultima ora
Publicat: duminică, 26 mai 2013

BBC: Germania este cea mai populară țară din lume

Germania este cea mai populară țară din lume, potrivit unui sondaj BBC. Pe următoarele poziţii în topul destinaţiilor preferate de turişti se află Canada şi Marea Britanie.

 Pe primul loc în clasament se află Germania. 59% dintre cei chestionaţi au avut cuvinte de laudă la adresa acestei ţări. Canada ocupă locul doi urmată de Marea Britanie. Prezența Regatului Unit pe poziția a treia a clasamentului poate fi explicată prin găzduirea Jocurilor Olimpice de anul trecut, eveniment care le-a crescut popularitatea britanicilor.

 Imediat după podium, pe locul patru, s-a clasat Japonia, stat care anul trecut era în fruntea clasamentului. Franța se află pe locul cinci cu 49% de păreri pozitive, iar Statele Unite cu 45% voturi pozitive ocupă locul opt.

 La coada clasamentului se află Coreea de Nord, Pakistan şi Iran, ţări despre care respondenții au considerat că au o influență negativă asupra lumii.

 Studiul a fost realizat pe un eșantion de 26 de mii de oameni din 16 țări diferite. România nu a fost inclusă în clasamentul făcut de BBC.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>