Ultima ora
Publicat: joi, 09 ianuarie 2014

Becali NU va lucra la Viitorul Constanța. Încă…

Gigi Becali nu se află pe lista cu deţinuţii de la Poarta Albă care vor lucra la clubul de fotbal al lui Gheorghe Hagi, cu care penitenciarul a încheiat un contract.

Finanțatorul Stelei nu a fost selectat de comisia penitenciarului pentru acel loc de muncă deşi, clubul ceruse un deţinut care să aibă cunoştinţe bogate despre fotbal şi care să lucreze în consiliere.

Becali ar putea avea o nouă şansă săptămâna viitoare. O nouă comisie va reanaliza situația lui Becali. Gigi Becali are regim deschis, ceea ce înseamnă că putea merge la muncă fără a fi păzit de gardieni.

Miercuri, conducerea penitenciarului Poarta Albă a acceptat ca unul dintre deţinuţii încarceraţi acolo să meargă zilnic să lucreze la Academia de fotbal Gheorghe Hagi din Constanţa.

Gigi Becali a fost condamnat anul trecut în luna mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Între timp…

Gigi Becali a fost transferat, joi, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale.
Reamintim că Gigi Becali are probleme cu coloana vertebrală.

“El a ajuns în stiuaţia în care a cedat. Lombosciatica de care suferă el e cruntă pe frig.Din cauza strestului poate face şi hepatită chiar. Am discutat despre el şi cu Pompiliu Popescu şi mi-a spus că Gigi chiar are probleme mari de tot cu coloana şi nu înţelege de ce nu ia măsurile necesare pentru a-şi rezolva aceste probleme. Eu spun că el ar trebui să intervină şi să-şi rezolve problema, pentru că ar fi păcat să iasă din puşcărie schilod sau, Doamne fereşte!, în scaun cu rotile!”, a declarat Miron Cozma la România TV.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>