Ultima ora
Publicat: marți, 18 februarie 2014

Benzi unice și sensuri speciale noi pentru RATB în Bucureşti

Conducerea Direcției de Infrastructură din Primăria Capitalei a anunţat că în următoarele săptămâni vor fi realizate în București alte două benzi unice pentru transportul în comun, iar pe mai multe artere se vor introduce sensuri unice.

De altfel, Comisia de circulație de pe lângă Primăria Capitalei a aprobat realizarea unor benzi unice pentru RATB pe Splaiul Independenței, între Piața Unirii și Podul Operei, și pe Calea Dorobanți, între Bd. Dacia și Sos. Ștefan cel Mare. Totodată, a fost aprobată introducerea de sensuri unice pe str. Gheorghe Manu, Occidentului și Polizu, dinspre Lascăr Catargiu spre Gara de Nord.

Măsurile respective urmează să se implementeze în următoarele săptămâni.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>