Ultima ora
Publicat: luni, 30 decembrie 2013

Bilanțul Poliție Rutiere, de Crăciun: Amenzi de peste un milion de lei noi și mai mult de 300 de permise suspendate

Peste 11.000 de poliţişti au fost la datorie, suplimentar, de Sărbători.

Amenzi de aproape 1.600.000 de lei aplicate în doar patru zile

Aproximativ 7.000 de şoferi au fost amendaţi, dintre care peste 300 au rămas fără permisul de conducere, majoritatea pentru că au condus cu viteză, s-au urcat băuţi la volan sau au depăşit neregulamentar.

Peste 2.500 de poliţişti de la rutieră şi de la ordine publică au fost, sâmbătă, pe drumurile naţionale, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi pentru fluidizarea traficului rutier, arată duminică Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

De asemenea, 469 de aparate radar au fost amplasate în trafic, mii de şoferi fiind surprinşi circulând cu viteză sau încălcând regulile de circulaţie.

În urma controalelor în trafic au fost constatat 126 de infracţiuni, dintre care 103 la regimul circulaţiei rutiere şi 23 de altă natură, a precizat sursa citată.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>