Ultima ora
Publicat: marți, 26 martie 2013

Blaga o amenință pe Udrea și pe oamenii ei că vor „zbura” din partid

Președintele PDL Vasile Blaga a lansat marți o amenințare la adresa partizanilor Elenei Udrea – și chiar a acesteia personal – în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea repetării Convenției Naționale a PDL.

„Acest partid nu face Convenții în fiecare an cum dorește unul sau altul”, a spus Blaga, subliniind că este nevoie de o echipă unită în fruntea PDL. „Cine în interiorul partidului crede că va sabota, va zbura din partid!”, a avertizat franc Blaga.

A.M.PRESS

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>