Ultima ora
Publicat: luni, 25 februarie 2013

Blaga: Salut moţiunea Monicăi Macovei

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că salută moţiunea Monicăi Macovei pentru şefia PDL, dar i-a atras atenţia că „acei FSN-işti” au susţinut-o pe ea şi pe Cristian Preda să intre în PE.

„Salut moţiunea doamnei Macovei şi a colegilor din grupul respectiv, dar cu câteva nuanţe din declaraţiile domniilor lor eu cel puţin nu sunt de acord cu ele. Reformişti, FSN-işti, aici domnul Preda a fost membru de partid înainte de ’89 şi doamna Macovei nu cred că putea fi procuror dacă nu era membru de partid. Acei FSN-işti i-au trimis în Parlamentul European, i-au susţinut să intre în Parlamentul European, i-a susţinut ca miniştri, când nici măcar nu erau membri ai partidului, pe domniile lor. (…) Dacă nu câştigă eu mă gândesc dacă („reformiştii” – n.r.) mai rămân în partid. Nu mi se pare o abordare fericită. Adică, ce are asta cu reforma? Asta sună a reformă? Asta nu sună nici măcar a democraţie. Dacă tot ţii la partidul ăsta pe care vrei să-l conduci, eu cred că ţine şi vrea să-l conducă, dar să fie mai atentă la exprimări”, a declarat Vasile Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat candidatura la şefia partidului în conferinţa de presă susţinută duminică alături de Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi şi Adrian Papahagi.

„Candidez la preşedinţia PDL, moţiunea pe care o depunem împreună se numeşte «Reformiştii»”, a declarat Macovei.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>