Ultima ora
Publicat: miercuri, 06 martie 2013

Blaga: Stănișoară a plecat la PNL din oportunism

Mihai Stănișoară a părăsit partidul și a mers la PNL din oportunism, nu pentru că ar susține ideile liberale, a declarat, miercuri, preşedintele PDL, Vasile Blaga,  arătând că Stănișoară a primit de la PDL toate funcțiile pe care și le-a dorit.

„Nu a avut niciun motiv pentru a părăsi PDL, care i-a oferit totul, ministru, președinte de comisii parlamentare, consilier prezidențial. Nu ideile liberale l-au făcut să facă acest pas, ci oportunismul. A avut un discurs foarte acid la adresa PNL, PSD, USL în urmă cu câteva săptămâni”, a comentat Blaga.

Acesta a concluzionat că îi pare rău când pierde colegi, dar că plecarea unor astfel de oameni nu face decât să curețe partidul.

„Îmi pare rău când pierdem un coleg, dar prin plecarea unui astfel de coleg partidul rămâne mai curat”, a mai spus Vasile Blaga.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară părăsește rândurile democrat liberalilor pentru a se înscrie în PNL, acesta fiind și liderul deputaților PDL, după ce și-a câștigat mandatul de parlamentar în Colegiul 1 din Mehedinți.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>