Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Brazi în rate de la Silva Group România

Publicat: luni, 02 decembrie 2013

În acest sezon, Silva Group România (SGR) oferă posibilitatea de a cumpăra brazi de Crăciun în rate. Pomii de iarnă vor putea fi achiziționați direct din expozițiile cu vânzare organizate în unsprezece puncte din București, Brașov și Ploiești, precum și de pe platforma de comercializare online a companiei, MagazinulDeBrazi.ro. În plus, clienții SGR vor beneficia în expoziții de reduceri substanțiale de preț pentru achiziția din timp a pomilor de Crăciun.
Începând din 5 decembrie 2013, clienții Silva Group România pot opta pentru plata brazilor de Crăciun în șase rate lunare. Opțiunea de plată în rate este disponibilă în acest an pentru posesorii de carduri de credit emise de Credit Europe Bank. Compania va pune la vânzare în expoziții aproximativ 45.000 brazi naturali tăiați sau cu rădăcină. Pomii pot fi comandați și online, de pe site-ul MagazinulDeBrazi.ro, livrarea fiind gratuită în București și în restul țării. Silva Group România oferă posibilitatea de plată cu cardul atât la punctele de vânzare, cât și online.
În expoziții, cumpărătorii care decid să achiziționeze mai devreme bradul de Crăciun vor beneficia de cele mai mici prețuri din piață. Astfel, un brad de apartament verde nordmannian cu înălțimea de 1,30-2,20 m va costa numai 59 lei între 5 și 14 decembrie, 69 lei în perioada 15-19 decembrie și 79 lei în perioada 20-24 decembrie. Oferta este valabilă la toate cele 11 puncte de vânzare.
“În anii trecuți, am avut o politică de prețuri constante pe toată perioada de comercializare a brazilor de Crăciun, inclusiv în ajun. Am decis să modificăm această politică în expoziții pentru a motiva cumpărătorii să achiziționeze brazii din timp și pentru a evita astfel hiperaglomerația și presiunea mare pe stocuri din ultimele zile. Ne dorim să asigurăm accesul tuturor românilor la o ofertă de pomi de Crăciun de calitate, în condiții civilizate”, a declarat Ovidiu Neacşu, Director de Vânzări Silva Group România.
Cu o suprafață totală a expozițiilor de brazi care aproape s-a dublat în ultimii doi ani, la aproximativ 18.000 mp, Silva Group România rămâne lider pe piața românească. Anul acesta, cumpărătorii pot achiziționa brazi din 11 locații: 9 din București (Depozitul Central al SGR din Voluntari, Noua Piață Obor – Expo 1 și Expo 2, Complexul Comercial Dragonul Roșu, Expo Basarabia, Expo Unirii – zona Nerva Traian, parcarea Afi Palace Cotroceni, parcarea Băneasa Shopping City și Expo Floreasca), și două nou-deschise în Brașov (parcarea Complexului Macromall) și Ploiești (parcarea Afi Palace Ploiești).
Silva Group România va pune în vânzare în expoziții aproximativ 45.000 de brazi naturali provenind de pe plantații private de pe întregul continent, cifră în continuă creștere de la an la an. Exemplarele expuse se vor încadra între 1 şi 6 m înălţime (pomi tăiaţi) şi 0,6 – 2 m (pomi cu rădăcină), iar la Depozitul Central sunt disponibili brazi cu înălțimi până la 12 m. Pentru un plus de confort şi pentru o alegere uşoară, brazii vor fi etichetaţi şi expuşi după criterii stricte de înălţime şi calitate. În toate punctele vor fi comercializate aceleaşi categorii standardizate.
Toţi pomii expuşi vor fi naturali: tăiaţi sau cu rădăcină (în ghiveci sau cu balot de pământ). Vizitatorii vor putea alege anul acesta între speciile de brad verde – caucazian Abies Nordmanniana și autohton Abies Alba – sau brad argintiu Picea Pungens Glauca (cu ace verzi în apropierea trunchiului și argintii spre exterior). Cei interesați de specii deosebite vor găsi o gamă variată de brazi altoiți integral argintii, cu diverse nuanțe și forme variate: Fat Albert şi suplii Fastigiata, Hoopsi (albastru-argintiu intens), Edith sau Balaton. Pe toată perioada expoziţiilor, Silva Group România va oferi în mod gratuit servicii de ambalare, cioplire şi fixare în suport a brazilor.
Expoziţiile cu intrare liberă vor include târguri de pomi de Crăciun, standuri de accesorii şi decoraţiuni, colinde şi concursuri de împodobit brazii. Vizitatorii sunt aşteptaţi pentru a găsi bradul natural perfect, dar și globuri, beteală, lumini cu care să îl împodobească.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=19185

Publicat de la data dec. 2 2013. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

18 august 2018, 0:34
 

N
Senin
24°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 23°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 53%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:21
Apus: 20:18
Prognoza 18 august 2018
Zi
 

NNE
Parţial însorit cu furtună
34°C
Vânt: 7 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NNE
Predominant senin
21°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 17-08-2018 Ora : 23 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 23:40 si 01:00 In zona : Județul Giurgiu: Giurgiu, Comana, Călugăreni, Vărăști, Băneasa, Frătești, Izvoarele, Hotarele, Prundu, Oinacu, Colibași, Valea Dragului, Vedea, Stănești, Daia, Putineiu, Greaca, Găujani, Malu, Toporu, Gostinari, Slobozia, Mihai Bravu, Gostinu, Schitu, Gogoșari, Herăști, Isvoarele;Județul Teleorman: […]
  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 17-08-2018 Ora : 11 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 17 august, ora 13 – 19 august, ora 22 Zonele afectate : conform textului; Fenomene : intervale de timp cu manifestări de instabilitate atmosferică; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 17 august, ora 13 – 19 august, ora 22Fenomene vizate: […]

Loto

Horoscop

  • 121.700 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team