Ultima ora
Publicat: marți, 17 decembrie 2013

Bugetul pe 2014 votat pe 30 decembrie

Senatul și Camera se vor renuni pe 30 decembrie pentru a vota bugetul de stat, a declarat, luni președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

„Îl informez pe preşedintele Traian Băsescu că, da, Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni şi pe 30 decembrie să voteze bugetul. Să arătăm că suntem serioşi şi că Parlamentul diferă mult de celelalte Parlamente”, a spus Zgonea.

Acesta a mai precizat că, începând de vineri, parlamentarii vor lucra în teritoriu, dar că în 30 și 31 decembrie vor lucra în plen.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>