Ultima ora
Publicat: miercuri, 14 iunie 2017

Bursa de Valori București, mai aproape de investitorii săi prin APPLY BVB

Bursa de Valori București (BVB) lansează APPLY BVB, aplicație online gratuită pentru cei int eresați de activitatea companiei BVB. Aplicația este un instrument ce aduce o nouă calitate a relației cu investitorii. Aceasta oferă acces imediat la cele mai recente rezultate financiare ale BVB, prețurile acțiunilor, noutăți pentru investitori, rapoartele analiștilor și comunicatele de presă ale BVB. În plus, APPLY BVB include detalii despre strategia, modelul de afaceri și sistemul de guvernare. Investitorii pot alege să includă în calendar următoarele evenimente financiare și să primească alerte despre știri, evenimente și rezultate.

Disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

„Misiunea bursei este de a defini standardele în domeniul comunicării între companiile listate și investitori. Prin lansarea APPLY BVB facem un pas major în această privință. Nu am creat doar un produs inovator și eficient pentru toți cei interesați de investiții în acțiunile BVB, ci sugerăm altor companii listate să continue dezvoltarea modului în care sunt menținute relațiile cu investitorii. Bursa de Valori București, începând de astăzi, se regăsește în avangarda companiilor europene utilizând instrumente rafinate de comunicare cu investitorii”, a declarat Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori București.

BVB deține în portofoliu alte 3 aplicații de mobil, disponibile în mod gratuit:

  • Aplicația BVB oferă acces la date de piață, știri, prețuri pentru instrumentele financiare tranzacționate la BVB, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.
  • Aplicația BVB Trading este dedicată investitorilor care doresc să își administreze activ portofoliile și să fie tranzacționeze de pe mobil. Aplicația este disponibilă gratuit în Google Play și App Store pentru clienții brokerilor care oferă acces la platforma de tranzacționare Arena XT.
  • Aplicația FinLit Quiz permite testarea cunoștințele de educație financiară și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. Aplicația de mobil este parte a platformei universal pentru investitori ”Fluent în Finanțe”, disponibilă la fluentinfinante.ro.

Recent, BVB a optimizat versiunea de mobil a website-ului www.bvb.ro. Peste 550 mii de utilizatori au vizitat website-ul BVB în 2016, cu 20% mai mult față de anul anterior. Au fost accesate peste 4.3 milioane de pagini într-un an, jumătate din sesiuni realizate de persoane între 18 și 34 de ani.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>