Ultima ora
Publicat: vineri, 07 februarie 2014

Business Insider: Radu Beligan, în topul celor mai puternici oameni din industria filmului

Radu Beligan, care în decembrie 2013 a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de către Business Insider unul dintre cei mai puternici oameni din industria filmului.

Publicația l-a desemnat „câştigător” pe actorul român la categoria 95 de ani, într-o listă de 100 de persoane.

„Ce-l face să fie puternic: Acest artist român a fost desemnat cel mai longeviv actor încă activ pe scenă, fapt pentru care a intrat în Cartea Recordurilor. În prezent, joacă rolul principal în piesa <Numărul unu>, de Jean Anouilh”, scrie sursa citată.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>