Ultima ora
Publicat: vineri, 17 martie 2017

Campania Salvați Copiii România de combatere a mortalității infantile CONTINUĂ

Organizația Salvați Copiii România dă startul celui de-al cincilea an al campaniei de  combatere a mortalității infantile, prin dotarea cu echipamente performante a 33 de maternităti, alocând un buget total de 2,4 milioane lei. Prima donație va fi pentru Maternitatea Filantropia, și constă într-un incubator performant în valoare de 45.000 de lei.

La evenimentul de miercuri 22 martie va participa Domnul Florian Bodog, Ministrul Sănătății, alături de Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii și Amalia Năstase, Ambasadorul Programului Fiecare Copil Contează.

În 67 de maternități, pe care Salvați Copiii le-a dotat până acum cu 275 de echipamente în valoare de 10 milioane de lei, copiii care se nasc prematur au o șansă în plus la viață. Medicii care luptă pentru a-i salva au la îndemână aparatura necesară pentru ca prematurul să poată respira și deveni mai puternic.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>