Ultima ora
Publicat: miercuri, 04 decembrie 2013

Care este NOUL PROIECT POLITIC al lui Băsescu în viziunea PSD

Președintele Traian Băsescu îşi caută un nou proiect politic iar potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, acest proiect ar fi ocuparea funcției de prim ministru. În acest scop, a apreciat Ivan, Băsescu încearcă să se poziționeze – inclusiv în chestiunea bugetului – ca un fel de „premier din umbră”. „Traian Băsescu ştie că pe actuala Constituţie nu mai poate fi preşedinte de anul viitor, îşi caută un nou proiect politic, iar acesta vizează funcţia de prim ministru şi se comportă ca un prim ministru din umbră, spune ce nu face bine primul ministru Victor Ponta, ce ar face el mai bine, caută soluţii, analizează bugetul, îl întoarce pe toate părţile, practic, este liderul opoziţiei şi singurul care face opoziţie în România. Asta nu este rău. Românii în schimb trebuie să ştie că Traian Băsescu a fost primul ministru al României în perioada lui Emil Boc, iar acesta din urmă a fost doar un servant”, a spus Ivan, citat de Agerpres. „Deci primul ministru Traian Băsescu este cel care a tăiat salariile cu 25%, a tăiat pensiile românilor, a închis spitalele şi a anunţat lucrul acesta, este cel care a împrumutat România cu miliarde şi nici acum nu ştim unde s-au dus banii respectivi, deci ştim cum este Băsescu ca prim ministru, acest proiect nu este unul nou. Iresponsabilitatea cu care încearcă să blocheze bugetul şi acţiunile Guvernului nu are cum să nu te enerveze să nu creeze frustrare, pentru că toate intenţiile bune ale Guvernului USL se lovesc de Traian Băsescu care caută tot felul de chichiţe să mai blocheze, să mai întârzie. Nu l-aş trata cu foarte mare seriozitate, trimite bugetul înapoi în Parlament, dar nu poate să-l blocheze, poate doar să-l întârzie şi să creeze această stare de iritare care poate face rău României pe plan extern”, a încheiat Ivan.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>