Ultima ora
Publicat: vineri, 24 februarie 2017

Cărțile de colorat „Anti-stres”

Cartea anti-stres este o broșură de colorat , cu imagini foarte frumoase și în același timp și creative. Are o textură mai complicată , deoarece este dedicată adulților , dar asta nu înseamnă că majoritatea copiilor nu vor avea răbdarea necesară să o coloreze , ba dimpotrivă , le-ar putea ocupa timpul.

Cartea poate fi colorată atât cu creioane , cât și cu carioci , deoarece grosimea filelor nu permite trecerea culorii pe partea cealaltă, astfel imaginea următoare nu va fi pătată.

Cartea anti-stres este bună pentru că ne relaxează creierul , ne odihnim psihic în timp ce colorăm , astfel ne „de-stresăm” și totodată ne aducem aminte cu drag de anii copilăriei , de atunci când coloram la grădiniță și desenele noastre erau expuse pentru a fi văzute de către părinți. Același lucru îl puteți face și acasă dacă simțiți că locuința dumneavoastră nu este suficient de decorată , vă puteți face propria expoziție pe pereți , lipind aceste minunate desene.

Forme geometrice , animăluțe sau peisaje , vă vor împodobi apartamentul sau casa , iar acest lucru vă va aduce foarte mult echilibru emoțional și mulțumire sufletească , deoarece au fost realizate de dumneavoastră.

Prietenii și rudele care vă vor vizita , cu siguranță vor fi încântați de idee și vor vrea să facă același lucru , acasă la ei.

Această carte anti-stres are o mulțime de avantaje , dar mare atenție cum vă gestionați timpul . Ea e făcută pentru a fi colorată atunci când vă plictisiți , atunci când vreți să vă eliberați de energia negativă , dar nu și când aveți de lucru sau alte lucruri mult mai importante de făcut. Ca de exemplu , în cazul studenților , atunci când sunt în sesiune , sau în cazul adulților , la locul de muncă sau chiar acasă , atunci când au de făcut treburile casnice , trebuie impusă o limită de folosire , căci altfel puteți deveni dependenți.

Alexandra Elena CHIRA

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>