Ultima ora
Publicat: luni, 02 octombrie 2017

Casa Experimentelor – Proiect nou impreuna cu Fundatia Orange: „Stiinta pentru toti, pentru o viata mai buna”

Asociatia pentru Formare organizeaza luni, 9 octombrie 2017orele 11.00 – 13.00, la conferinta de prezentare a proiectului „Stiinta pentru toti, pentru o viata mai buna”, initiativa cu scop educativ adresata persoanelor cu deficiente de auz si de vaz.

Evenimentul va avea loc in parteneriat cu Fundatia Orange la sediul Casa Experimentelor, Calea Vitan nr. 242, sector 3, Bucuresti.

Casa Experimentelor este primul centru stiintific non-profit din Romaniacare si-a deschis portile in anul 2015 cu scopul de a stimula interesul copiilor si tinerilor pentru stiinta, contribuind astfel la cresterea nivelului de educatie al acestora. De 3 ani pune la dispozitia publicului peste 100 de exponate cu ajutorul carora pot experimenta intr-un mod facil, distractiv si sigur fenomentele stiintifice din diferite domenii: mecanica, fizica, chimie, matematica s.a.

Incepand cu luna septembrie, cu ajutorul Fundatiei Orange, mare parte din aceste experimente vor putea fi realizate si de persoane cu deficiente de auz si de vaz, fiind perfect adaptate nevoilor lor.

Mai multe informatii despre Casa Experimentelor puteti afla pewww.casaexperimentelor.ro

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>