Ultima ora
Publicat: luni, 30 decembrie 2013

Cât va costa un zbor la Londra de la 1 ianuarie 2014

Companiile aeriene umflă tarifele de transport aerian pentru miile de români și bulgari așteptate să sosească în Marea Britanie săptămâna viitoare, după ce UE va permite imigrația nelimitată în Marea Britanie.

Imigranții se confruntă cu prețuri de £ 600 la £ 900 pentru zboruri one-way la Londra.
Suma este de șase ori mai mare decât costul de zbor în altă direcție de la Londra.

Un zbor British Airways de la Londra Heathrow la Sofia, Bulgaria, luni, January 6, costă doar £ 145 într-un fel, comparativ cu 899 lei pe persoană pentru pasagerii care călătoresc în direcția opusă. Între timp, pe easyJet, zboruri de la Londra Gatwick spre Sofia încep de la doar £ 49.60, la 1 ianuarie, în creștere la £ 72.41 pe 05 ianuarie.

Dar zborurile din Sofia către Londra Gatwick costa mai mult decât dublu, cu preturi incepand de la £ 101 pe persoană, adică la 1 ianuarie, în creștere la £ 283 pe 5 ianuarie.

Ambele companii, British Airways și Air Berlin au negat astfel de incasari.

Un purtator de cuvant al British Airways a declarat: „Va oferim o gama de diferite structuri tarifare în rețeaua noastră și zborurile din Londra vor fi în mod normal diferite de bilete de avion spre Londra.Acest lucru este valabil în cele 75 de țări care le deservim și nu este specifică pentru România sau orice altă cale.”

Un purtator de cuvant al companiei aeriene easyJet spune că „nu există nici o dovadă de creșteri semnificative la numerele noastre de pasageri din ianuarie 2014 cu privire la aceste rute”.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>