Published On: mar, Mar 21st, 2017

CAZUL OFIŢERULUI S.R.I. SORIN CRIVĂŢ – Ofiţer acoperit. Partea a V-a

Share This
Tags

 

GĂMĂLIE CRISTIAN – Ofiţer acoperit

            În acest episod, dar şi în cele care vor urma, voi continua să prezint rând pe rând ofiţeri acoperiţi ai S.R.I., care, prin diverse firme fantomă, au produs fraude fiscale de ordinul zecilor de milioane de euro, cu produse petroliere, ei fiind de fapt „puşculiţa nevăzută a SRI”!

            Aceşti indivizi, cum s-a întâmplat cu ofiţerul acoperit Sorin Crivăţ, au făcut jocul mârşav, ilegal şi criminal al Procurorilor DNA, precum  Viorel Cerbu şi Maria Trandabăţ, ambii din cazul meu, dar şi al Prim-procurorului DNA Braşov,Valentin Şelaru din cazul Sorin Crivăţ, Guran Florin-Danirl sau Gămălie Cristian.

            Toţi aceşti nemernici ”acoperiţi”, atunci când asupra lor s-au năpustit deosarele penale şi condamnări cu închisoarea la ani grei de detenţie, rând pe rând s-au deconspirat, declinându-şi identitatea. Acesta este şi motivul pentru care presa i-a consemnat de atâtea ori şi pentru care şi eu scriu despre ei, cu atât mai mult cu cât au făcut parte din mizerabilul dosar care mi s-a fabricat, cu colaborarea indubitabilă dintre DNA şi SRI, la comanda sinistrului cuplu Băsescu Traian şi Macovei Monica, primul fost Preşedinte al României, cea de-a doua, fost ministru al Justiţiei.

            Probabil cel mai abil şi mai periculos dintre ofţerii acoperiţi, apărut drept martor acuzator în cazul meu şi al lui Crivăţ, a fost GĂMĂLIE CRISTIAN, şeful găştii de mafoţi, formată din SARCA-BRAD OVIDIU, IOAN FLORIN, DANIEL GURAN, MIHAI FLORIN (fost comandant al operaţiunilor SRI cu produse petroliere contrafăcute şi neaccizate), SORIN CRIVĂŢ (cel care a devenit victima lui Mihai Florin), toţi ofiţeri acoperiţi, precum şi PREDA DUMITRU, fost ofiţer, omul de legătură de la Administraţia Prezidenţială şi doi oameni din lumea interlopă, cămătari arhicunoscuţi – TIBERIU CRISTODORESCU şi LUCIAN CORDOŞ.

            Pe acest individ, GĂMĂLIE CRISTIAN, un asocial, grobian, vulgar şi cu un tupeu ieşit din comun, îl găsim prezent ca martor în toate dosarele cu răsunet şi iz politic, precum al Preşedintelui fondator al OADO, Florentin Scaleţchi, dar şi în dosarul lui Sorin Crivăţ.

            Gămălie a făcut parte din aproape toate firmele pe care le coordona atât Sarca-Brad Ovidiu, cât şi din cele ale lui Guran Florin-Daniel şi Mihai Florin. Era prieten la cataramă cu cămătorii ieşeni Cristodorescu Tiberiu şi Lucian Cordoş, dar şi cu Sorin Crivăţ, pe care îl finanţa cu bani murdari proveniţi din comerţul ilegal cu produse petroliere contrafăcute şi neaccizate. Ba mai mult, stabilise ca, în cazul în care Sorin Crivăţ s-ar fi căsătorit, să îi fie naş de cununie.

            Acest individ era prezent peste tot, la toate tranzacţiile, intermedierile şi infracţiunile pe care le făceau aproape zilnic, în toată ţara. Azi la Constanţa, mâine la Braşov, poimâine la Iaşi sau Cluj.

            Nu ar fi deloc greşit să-l identificăm ca fiind activ, cu sau fără acte, în toate firmele enunţate la ceilalţi ofiţeri acoperiţi şi anume:

DISTRICTUL   ECONOMIC   „NORD” al S.R.I.  

 • SC Real Service SRL
 • SC Alcomar Prod SRL
 • SC Cris Trans SRL Câmpeni;
 • SC J&M Beauty SRL;
 • SC Activ Oil SRL;
 • SC Damistral SRL Sibiu
 • SC Tascochim Grup SRL, cu sediul la Vaslui
 • C. G&F Company S.R.L. Braşov
 • C. Sobranie S.R.L. Timiş
 • C. Romrac Prod S.R.L.
 • C. Meguin România S.R.L.
 • C. Robalim SRL
 • C. Independence Tour S.R.L. Braşov
 • C. Mitco S.R.L.
 • C. Ecopaint Vâlcea
 • C. Transdacar Sibiu

Gămălie Cristian a fost inculpat în nenumărate dosare penale încă din anul 2003, cu fraude de zeci de milioane de euro, inclusiv de către „celeberul” pe vremea aceea Procuror DNA Valentin Şelaru, ajuns ulterior adjunct al doamnei Procuror General Laura Codruţa Kövesi, în prezent fiind Judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unealta şi sluga mafiotului incontestabil al României din ultimii 27 de ani – Traian Băsescu. Cu toate acestea, Gămălie, având protecţia permanentă a S.R.I., nici până azi nu a fost judecat şi condamnat, aşa cum s-a întâmplat cu ofiţerul acoperit Sarca-Brad Ovidiu, care s-a ales cu mai multe condamnări, cea mai mare fiind de 7 ani, pe care actualmente o şi execută în Penitenciarul Gherla.

Concluzia, mai mult decât evidentă, este că avem de-a face cu un individ periculos, fără scrupule, omul „bun la toate” pentru S.R.I.

Prof.univ.dr. Florentin SCALEŢCHI

 

 

Va urma

P.S.

Tot ce apare în acest articol a fost semnalat şi publicat de nenumărate ori de

 presa liberă din România şi comentate în studiourile de televiziune imediat

după arestarea mea abuzivă şi după moartea prematură a lui Sorin Crivăţ.

Nu sunt noutăţi!!!

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to mobile version