Ultima ora
Publicat: marți, 17 decembrie 2013

Chermeza cu grătare şi cârnaţi din tunelul autostrăzii Orăştie-Sibiu

Autorităţile din oraşul Sebeş pregătesc o mare sărbătoare locală în semn de mulţumire faţă de finalizarea lucrărilor la autostrada Orăştie – Sibiu. Trei loturi ale autostrăzii, în lungime, de circa 63 de kilometri, vor fi inaugurate şi deschise circulaţiei auto joi, 19 decembrie.
Lotul 2 al autostrăzii asigură şi ocolirea Sebeşului, astfel încât zecile de mii de autovehicule care trec în prezent pe DN1 nu vor mai traversa oraşul. Potrivit viceprimarului Adrian Bogdan, sărbătoarea se va numi „Sebeşul fără poluare“ şi va consta în două evenimente distincte. De la ora 17.00 locuitorii care au maşini sunt invitaţi să participe la un marş prin oraşul eliberat de camioanele şi TIR-urile care îl blochează la ora actuală.

Finalizarea lucrărilor la tronsonul patru al autostrăzii Sibiu-Orăştie a fost marcată de cei care au lucrat pe şantierul de aici într-un mod cel puţin inedit. Peste 400 de muncitori au luat parte la o petrecere organizată la Săcel, în primul tunel de autostradă din România. În tunelul care măsoară 340 de metri au fost întinse mese pe care au fost aşezate platouri cu mâncare şi s-au Foto Petrecere la Sacel, in tunelul autostrazii Orastie-Sibiu încins grătarele, pe care au fost prăjiţi cârnaţi. Sorin Scarlat, directorul adjunct al asocierii de firme Astaldi SpA – Euro Construct Trading 98 SRL – Astalrom SA, care a construit acest tronson de autostradă, a declarat pentru Mediafax că petrecerea în tunel a fost organizată pentru toţi angajaţii care au lucrat la autostradă, „în semn de apreciere a muncii lor”, „Lucrările sunt finalizate, mai sunt doar mici lucruri de făcut, care ţin de curăţarea zonei. Aşa am considerat noi că trebuie să organizăm o petrecere pentru toţi angajaţii, în semn de apreciere a muncii lor, având în vedere că s-a încheiat lucrarea”, a declarat Sorin Scarlat.

Citeste mai mult pe  adevărul.ro

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>