Ultima ora
Publicat: vineri, 05 mai 2017

CIAS A EMIS RAPORTUL ANUAL PRIVIND SIGURANȚA (2016)

Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) a emis Raportul Anual privind Siguranța (2016). Acest raport are ca scop informarea publicului cu privire la nivelul general de siguranță din aviația civilă din România și cuprinde toate evenimentele de aviație civilă produse în perioada 1 ianuarie 2016 – 31 decembrie 2016 și raportate la CIAS.

Informațiile prezentate în raport au fost realizate pe baza înregistrărilor din sistemul unic de raportare la nivel național ECCAIRS (European Co-ordination Centre for Accident and Incident Reporting Systems – Centrul european de coordonare a sistemelor de raportare a accidentelor și incidentelor), administrat în țara noastră de Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile.

Raportul poate fi descarcat de aici

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>