Ultima ora
Publicat: luni, 17 februarie 2014

Cine executa saltul mortal? Ponta sau Antonescu?

Guvernul este in plina criza. Inca nu este si criza politica. Dar nu este exclus s-o avem si pe asta. Deznodamantul poate fi extrem de interesant. Daca PNL nu face nimic si timpul trece, criza se sparge in capul lui Ponta. Inevitabil, liderul PSD, care este si premier, trebuie sa faca prima miscare.
Ponta poate ceda tuturor pretentiilor PNL si, atunci, iese mototolit. Are si varianta de a scoate PNL de la guvernare bazandu-se pe majoritatea de stransura de 52% pe care o are in prezent. Si sa puna astfel capat crizei formand practic un nou Guvern si sanctionandu-l pe Antonescu prin eliminarea acestuia de la presedintia Senatului. Dar trebuie sa vrea si Traian Basescu. Altfel, presedintele Romaniei ii pune bete in roate. Si, in plus, trebuie sa-si asume costul ruperii USL si sa mizeze pe confuzia creata de aparitia USD.

Asta se poate intampla cu singura conditie ca PNL sa nu mai faca nicio miscare.

Sorin Roşca STĂNESCU

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>