Ultima ora
Publicat: miercuri, 20 martie 2013

Cipru spune NU

Parlamentul de la Nicosia a respins măsurile din pachetul de salvare a insulei, negociat cu instituţiile internaţionale, anunţă TVR News.

Votul parlamentarilor s-a împărţit astfel: 36 împotrivă, 19 abţineri şi 0 pentru, potrivit AFP.

Mulţimea care se adunase în jurul Parlamentului a izbucnit în aplauze la auzul veştii, notează Reuters.„Cipru aparţine poporului său”, au strigat oamenii.

„Vocea poporului a fost auzită”, a spus Andreas Miltiadou, un pensionar în vârstă de 65 de ani aflat printre demonstranţi.

Citeşte şi  Cipru, bomba financiară a Europei

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>