Ultima ora
Publicat: marți, 07 ianuarie 2014

Comisia pentru revizuirea Constituției va începe activitatea pe 27 ianuarie

Membrii Comisiei comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru revizuirea Constituției vor fi convocați, în data de 27 ianuarie, pentru a pune proiectul în acord cu observațiile Comisiei de la Veneția, Consiliului Legislativ și ale uniunilor profesionale.

Potrivit vicepreședintelui Comisiei pentru revizuirea Constituției, Ioan Chelaru, până în data de 31 ianuarie, cel de-al doilea draft al proiectului va fi finalizat astfel încât să poată fi tradus în engleză și transmis Comisiei de la Veneția pentru un punct de vedere oficial.

„A rămas să convocăm Comisia pentru revizuirea Constituției în data de 27 ianuarie. Eu sper că până la finalul săptămânii respective să avem proiectul, să putem vota în Comisie și să-l putem trimite Comisiei de la Veneția și Curții Constituționale. Noi sperăm să terminăm. Dacă nu vom termina, mai mergem cu o săptămână, că nu suntem legați neapărat de data de 31 ianuarie”, a spus Chelaru, scrie b1 tv.

Acesta a precizat că membrii Comisiei vor avea o întâlnire cu reprezentanții uniunilor profesionale pentru a discuta propunerile acestora de modificare a unora dintre articolele constituționale.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>