Ultima ora
Publicat: marți, 31 decembrie 2013

Concurs de fotografii Cel mai frumos „Acasă”

Asociaţia Tinerilor pentru România organizează, până în data de 6 ianuarie 2014, concursul de fotografii Cel mai frumos “Acasă, menit să scoată în evidenţă cele mai frumoase momente petrecute în sânul familiei şi alături de prieteni, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Competiţia este dotată şi cu premii pentru primele trei locuri şi un premiu de popularitate. Astfel, locul 1 va primi 100 de lei şi cartele telefonice Indygen (câte una pentru fiecare persoană din fotografie), locul 2 – o colecţie de 5 cărţi şi cartele telefonice Indygen (câte una pentru fiecare persoană din fotografie), locul 3 – o ramă foto împreună cu fotografia de grup şi cartele telefonice Indygen (câte una pentru fiecare persoană din fotografie). Premiul de popularitate va fi obţinut de fotografia care va obţine cele mai multe like-uri.

Toţi concurenţii pot trimite un email cu fotografiile la adresa concurs@atpr.org, menţionând numele şi prenumele, numărul de telefon şi adresa de Facebook.

„Prin „acasa”, unii inteleg o cladire, dar cei mai multi inteleg familie, suflete, iubire, caldura. Prin acest concurs de fotografii vrem sa scoatem ce-i mai frumos din acest concept. Ii invitam ca toti sa ne transmita adevarul lor”, declară Octavian Constantinescu, presedintele Asociatiei Tinerilor pentru Romania, filiala Bucuresti

Departajarea concurenţilor va fi făcută după metodologia 30% numărul de like-uri obţinute pe pagina de Facebook a ATPR, www.facebook.com/AsociatiaTinerilorPentruRomania, iar 70% din punctaj va fi asigurat de un juriu format din fotografi profesionişti, voluntari ai Asociaţiei Tinerilor pentru România.

“Scopul concursului este de a promova bucuria, iubirea şi magia Sărbătorilor. Vrem să scoatem în evidenţa importanţa familiei şi prietenilor pentru o viaţă trăită frumos. În fapt, această este calea spre o viaţă mai bună: familia şi prietenii”, declară Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată anul acesta, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic şi educaţional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>