Ultima ora
Publicat: marți, 14 ianuarie 2014

Conflictul Ponta – Brok, mediat de Schulz

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a sunat marți pe premierul Victor Ponta şi pe președintele Comisiei de Politică Externă din PE, Elmar Brok, în încercarea de a pune punct scandalului dintre cei doi. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Martin Schulz, în cadrul discuțiilor cu președintele PE, pe de o parte Victor Ponta a prezentat scuze pentru declaraţiile sale, iar pe de altă parte Elmar Brok a precizat că nu s-a referit în mod specific la români în discursul său despre imigranţi. Schulz a sugerat ca Brok și Ponta să aibă o întrevedere în care să lămurească lucrurile. Totul a pornit de la declarațiile făcute de europarlamentarul PPE Elmar Brok – german ca și Schulz – despre posibilitatea ca românii și bulgarii care vin în Germania pentru a primi ajutoare sociale să fie amprentați. Ulterior, Victor Ponta a calificat drept „nazistă” atitudinea lui Brok, iar Schulz a reacționat spunând că sunt inacceptabile cuvintele lui Ponta, fără a spune însă nimic despre declarațiile lui Brok.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>