Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Congresul PCC: China va continua lupta contra corupției

Publicat: marți, 24 octombrie 2017

Partidul Comunist Chinez (PCC) spune în Constituția sa revizuită că Partidul trebuie să „facă eforturi comprehensive” pentru a asigura ca „lupta contra corupției continuă”, potrivit unei rezoluții aprobate marți de al 19-lea Congres Național al PCC.

De la al 18-lea Congres Național al său, Partidul a înregistrat progrese constante în exercitarea unei guvernări depline și riguroase asupra Partidului, a luat toate măsurile pentru a explora consolidarea construcției partidului și a câștigat o experiență abundentă de succes și realizări importante, care trebuie incluse în Constituția Partidului într-o manieră potrivită și prin urmare să devină voința comună și legea întregului Partid.

Partidul trebuie să exercite cu fermitate auto-verificarea și să practice o autoguvernare strictă în orice aspect, spune Constituția revizuită.

În deschiderea congresului pe 18 octombrie, Xi Jinping a numit corupția drept „cea mai mare amenințare” cu care se confruntă Partidul.

Partidul va munci pentru adoptarea legislației naționale anticorupție și pentru a crea o platformă de raportare a corupției care acoperă atât comisiile de inspecție disciplinară, cât și agențiile de supraveghere, a spus el.

Autoritățile disciplinare au investigat 440 de oficiali de la nivel provincial și de comandant de armată sau mai sus, pentru corupție, în ultimii cinci ani, care au inclus 43 de membri și membri supleanți ai Comitetului Central al PCC, dar și nouă membri ai Comisiei Centrale pentru Inspecția Disciplinei (CCDI), a spus Yang Xiaodu, secretar adjunct al CCDI, la o conferință de presă în marja celui de al 19-lea Congres Național al PCC.

Sursa: China Xinhua News

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=86964

Publicat de la data oct. 24 2017. Categorii EXTERN, MAPAMOND.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 octombrie 2018, 22:50
 

N
Senin
13°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 13°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 58%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:31
Apus: 18:30
Prognoza 17 octombrie 2018
Zi
 

ENE
Parţial însorit
23°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Senin
10°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 139.053 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team