Ultima ora
Publicat: marți, 25 februarie 2014

Contre Crin Antonescu – Ilie Sârbu

Ilie Sârbu, vicepreședinte al PSD și lider al grupului senatorial al partidului consideră că, în situația în care liberalii vor decide ieșirea de la guvernare, Crin Antonescu ar trebui, “dacă ar avea onoare”, să își prezinte demisia din funcția de președinte al Senatului, relatează Agerpres.”Nu am discutat lucrul acesta. Am văzut tot felul de scenarii și discuții pe tema asta. Nu am nicio informație certă. Azi vom ști, fiindcă, probabil, domnul Antonescu le va cere azi demisia, ca mâine să o prezinte și din momentul ăla… (…) Dacă ar avea onoare, da (ar fi normal ca Antonescu să își dea demisia din funcția de președinte al Senatului — n.r.). Dar dacă nu, problema dânsului”, a declarat Sârbu marți, la Palatul Parlamentului.

Ilie Sârbu a avut, din PSD, cele mai numeroase intervenții publice împotriva lui Crin Antonescu și a PNL, iar unele dintre ele au primit replici tăioase sau doar ironice din partea liderului liberal. Precum se știe, Ilie Sârbu este și socrul premierului Ponta, iar multe dintre deciziile controversate ale partidului îi sunt atribuite.

Iată ce-i răspunde Crin Antonescu: „Nu, eu nu intenționez să fac asta, ceea ce nu contrazice faptul că nu mă cramponez și că nu este esențială pentru mine această funcție. Eu am fost ales în această funcție în condițiile Regulamentului. Cine dorește să procedeze la o schimbare o poate face și, așa cum nu am niciun motiv să consider vitală această funcție și să pot fi amenințat cu pierderea ei, nu am niciun motiv să renunț la ea, de vreme ce este o funcție pe care am dobândit-o prin votul colegilor mei. Și, câtă vreme dl Sârbu nu procedează în conformitate cu Regulamentul la o altă formulă, nu am de gând să iau lecții de onoare de la dl Sârbu”.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>