Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 15 februarie 2014

Crin Antonescu: Mergem mai departe chiar dacă ”nu sunt naiv” să cred că PSD mă susține la președinție

În cadrul emisiunii Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3, a fost contactat  telefonic Crin Antonescu. Liderul liberal a răspuns mai întâi unei întrebări legate de declarația lui Victor Ponta care a spus fără echivoc că opțiunea lui este pentru USL, iar succesul economic din 2013 poate fi dezvoltat și confirmat până în 2016 în aceeași formulă de susces.„Nu pot să interpretez decât optimist, în sensul că a revenit la spiritul iniţial al înţelegerii noastre, spirit care înseamnă, în esenţă, că USL înseamnă un acord-fond între PSD şi PNL. Şi dacă acesta este sensul declaraţiei premierului, nu pot decât să o salut”, a spus Crin Antonescu. ”Păstrăm toate raporturile de reprezentare în acest Guvern, aşa cum au funcţionat ele de la început şi până acum, şi mergem mai departe”, a mai precizat preşedintele PNL. Încolțit cu întrebări tăioase de realizatorul emisiunii și de Mugur Ciuvică, liderul liberal a spus câte ceva din ceea ce consideră el a fi încălcări, unele grosolane, ale înțelegerii inițiale din partea PSD care  a rupt, încet, încet părți din guvernare cărându-le la Secretariatul General al Guvernului,  în directa coordonare a premierului. Despre susținerea din partea PSD la alegerile prezidențiale, Antonescu a răspuns că ”nu este naiv” încât să creadă că PSD își ține cuvântul. Dar nu asta-i important, a răspuns Crin Antonescu, ci îndeplinirea, în formula inițială a programului de guvernare pentru care USL a fost votat.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>