Ultima ora
Publicat: miercuri, 22 martie 2017

Cum arată șantierul de la Catedrala Mântuirii Neamului, cel mai mare din ţară

Catedrala Mântuirii Neamului este ridicată în proporţie de peste 70%, arată un reportaj filmat în exclusivitate de echipa Știrile TVR. Lucrările de interior vor începe după 2018 şi se estimează că se vor încheia în cel mult 6 ani.

Până acum, ridicarea celei mai mari catedrale din ţară a costat 60 de milioane de euro din care peste 20% au venit din donaţii. Pentru a o finaliza, reprezentanţii Patriarhiei spun că ar mai avea nevoie de alte 20 de milioane de euro.

Potrivit Patriarhiei Române, Catedrala va fi gata abia anul viitor,  pe 30 noiembrie, Pentru ca lăcaşul să fie sfinţit anul viitor, se lucrează inclusiv noaptea.

 

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>