Ultima ora
Publicat: luni, 27 martie 2017

Cum reintrăm în formă pentru sezonul estival … gratuit?

Sezonul estival se apropie, iar mulți dintre noi ne dorim să arătăm cât mai bine atunci când ne vom arăta corpul pe plajă. Mulți dintre noi facem sport în aer liber, mergem la sală, însă observăm că acele kilograme în plus nu vor să dispară și nu înțelegem de ce.

Alec Blenche, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, susține că sportul reprezintă doar un mic procent din procesul de slăbire, însă dacă nu valorificăm mișcarea cu o alimentație potrivită, tot efortul nostru a fost în zadar. “Corpul uman este o mașinărie perfectă. Însă ca orice mașinărie, dacă nu este întreținută și alimentată cu un combustibil de calitate, în final se va deteriora. Programul FitU -Fii TU! Slăbește sănătos by Bistraw Verde Viu este bazat pe ideea de a oferi corpului un astfel de combustibil superior, adică o alimentație bogată în nutrienți de calitate ce va susține și va ajuta corpul în autoreglare și autovindecare”, afirmă specialistul.

Renumitul nutriționist lansează marți, 28 martie 2017, de la ora 18:00, la Hotel Iaki din Mamaia, programul ”FitU- Fii TU!”, special pentru a ne pregăti de sezonul estival. Programul are în vedere  să îi ajute pe cei prezenți în deprinderea unui stil de viață sănătos care să elibereze corpul de kilogramele în plus și a lipsei de energie și pofta de viață. De asemenea, programul se va desfășura în patru etape a câte o săptămână:

  1. Echilibrare – o alimentaţie noninflamatorie, bogată în nutrienţi de calitate.
  2. Detoxifiere – alimente care susţin detoxifierea corpului.
  3. Stabilizare – refacerea florei intestinale şi a tractului digestive.
  4. Eliberare – schimbarea obiceiurilor alimentare.

Intrarea este gratuită şi se face numai pe bază de înregistrare, la numărul de telefon 0733.93.55.58.

Mai multe detalii – https://www.facebook.com/events/176801346161297/?fref=ts.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>