Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

De Ziua Europei, turneul Mini Euro organizat de Primăria Sectorului 5 și-a desemnat câștigătorii

Marți, 9 mai 2017, pe Arena Națională, Primarul Daniel Florea a participat la festivitatea de premiere din cadrul turneului Mini Euro, competiție organizată de Primăria Sectorului 5 în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și dedicată celebrării Zilei Europei.

24 de echipe reprezentând tot atâtea unități de învățământ din Sectorul 5, dar și state cu federații afiliate UEFA s-au înscris la start, după desfășurarea meciurilor din grupe, a sferturilor și semifinalelor, calificându-se în marea finală echipa Școlii Gimnaziale nr. 141 „Ion I. Brătianu”, reprezentând Belarus și cea a Școlii Gimnaziale nr. 280, reprezentând Armenia.

Cele două echipe au fost încurajate din tribunele Arenei Naționale de colegi, părinți și profesori, dar și de foști internaționali precum Marius Lăcătuș, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici sau Ion Vlădoiu, de reprezentanți ai Comisiei Tehnice și de Rudi Verkempinck, antrenorul secund al Naționalei României.

După un meci intens disputat care a culminat cu executarea loviturilor de departajare, echipa Școlii Gimnaziale nr. 280 reprezentând Armenia a câștigat, fiind desemnată campioana turneului.

În cadrul festivității de premiere, componenții tuturor echipelor au fost recompensați cu diplome de participare, ocupanții locurilor I, II și III primind cupe și medalii care să le amintească de performanța obținută.

„Sunt mândru de seriozitatea și implicarea cu care acești copii s-au angrenat în competiție. Mulțumesc tuturor participanților, considerând că sunt cu toții învingători, pentru că au ales să participe la acest turneu prin care ne-am dorit să aducem în atenție importanța practicării sportului. De asemenea, sperăm să fi reușit să le insuflăm apetitul pentru performanță, stimulând, totodată, spiritul de fair – play și de apartenență la echipă. Și venind vorba de astfel de valori în care credem, cât și de echipă, lansez celor clasați pe locul I provocarea de a accepta să ne întâlnim și pe terenul de fotbal din curtea școlii lor, într-un meci pe care să îl dispute pe 23 mai 2017, de la ora 13.00, cu reprezentativa Primăriei Sectorului 5, meci de la care îi asigur că nu voi lipsi din teren.” (Daniel Florea, Primarul Sectorului 5).

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=80320

Publicat de la data Mai 9 2017. Categorii CALEIDOSCOP, LIFE & STYLE, LIFESTYLE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 19-03-2018 Ora : 13 : 30 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții. Fenomene : conform textelor; Mesaj : ACTUALIZARE MESAJ 1: INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 19 martie, ora 13.30 – 20 martie, ora 20Fenomene vizate: precipitații mai ales sub formă […]
  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 18-03-2018 Ora : 12 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : 19 martie, ora 06 – 20 martie, ora 21 Zonele afectate : conform textului Fenomene : precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece Mesaj :      INFORMARE METEOROLOGICĂ    Temporar […]

20 martie 2018, 7:49
 

NE
Rafale
-4°C
11 km/h
Perceput de temperatură: -8°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 92%
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:19
Apus: 18:27
Prognoza 21 martie 2018
Zi
 

NE
Rafale
1°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

NE
Rafale
-3°C
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 79.094 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team