Ultima ora
Publicat: joi, 07 martie 2013

Decretul privind modernizarea magistralei 5, semnat de Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi decretul pentru promulgarea Legii privind ratificarea Contractului de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii aferent Proiectului de modernizare a metroului din Bucureşti – etapa a V-a, magistrala 5 Drumul Taberei – Pantelimon, tronsonul Universitate – Pantelimon, semnat la Bucureşti, la 16 decembrie 2011″, informează un comunicat de presă de pe site-ul oficial al Administraţiei prezidenţiale. Şeful statului a mai semnat cererea de reexaminare a Legii privind aprobarea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, pe care a trimis-o Parlamentului României. În scrisoarea remisă Preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, preşedintele României a justificat cererea de reexaminare în sensul punerii acesteia în acord cu legislaţia în vigoare şi cu jurisprudenţa Curţii Constituţionale.

A.M.PRESS

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>