Ultima ora
Publicat: marți, 18 februarie 2014

Demersuri pentru înființarea Agenției Europene pentru Copii și Incluziune Socială

Deputatul PSD Ana Birchall a cerut marți, în plenul Camerei Deputaților, sprijinul pentru înființarea la București a Agenției Europene pentru Copii, Inovare și Incluziune Socială și pentru programul „Împreună pentru copii: Coaliții de ONG-uri mai puternice în regiunea Mării Negre”.

„Sărăcia în care trăiesc mulți copii, instituționalizarea acestora, accesul greu la educație și traficul de copii nu cunosc barierele granițelor dintre state și pentru aceste motive consider că proiectul „Împreună pentru copii: Coaliții de ONG-uri mai puternice în regiunea Mării Negre” este binevenit.(…) Proiectul pune la comun eforturile ONG-urilor și ale instituțiilor publice centrale în consolidarea unei relații pe care trebuie să o construim la nivel regional și în jurul soluțiilor comune pentru problemele copiilor”, a declarat Birchall, conform unui comunicat de presă.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>